Регистрация2018-06-05T19:26:51+00:00

Регистрация

В Онлайн магазина поръчка може да бъде направена всеки ден и по всяко време на денонощието. Ако поръчката е пусната до 14 ч., тя ще бъде обработена и изпратена още същия ден. Ако поръчката е пусната след 14 ч., ще бъде обработена на следващия работен ден. Поръчки, направени събота и неделя или по време на национални празници, ще бъдат обработени през първия работен ден. За всяка направена поръчка Купувачът ще получи имейл за потвърждение с описание на избраните от него продукти и крайната цена на покупката.
Регистрацията в онлайн магазина на Търговеца означава, че Купувачът е приел настоящите Общи условия. Натискането на бутона „Поръчай“ означава, че Купувачът е направил поръчка на избрани от него Продукти и сключва договор за покупко-продажба на Продуктите. Купувачът може да избере как да плати поръчаните Продукти – с наложен платеж или през онлайн системата за разплащане PayPal. Търговецът не носи отговорност за неправилно или невярно попълнени данни.
„Габри Дизайн“ ООД си запазва правото да отмени или откаже всяка поръчка от Купувач, с когото има спор при плащането на предишна или настояща поръчка, и прецени, че съществува каквато и да е форма на риск.

При регистрация във www.gabri-desing.com или покупка на продукт се изисква следната информация от потребителя:
• Име и фамилия;
• Валиден email;
• Валиден адрес, населено място, държава и пощенски код (ако поръчката е направена до личен адрес);
• Валиден телефон за връзка.

Gabri-desing.com гарантира конфинденциалността на личната информация, предоставена на сайта.

Обадете ни се