За Нас - Габри Дизайн


2,32 млрд. души по света имат смартфон – пазарът расте, за да задоволи търсенето и предпочитанията на клиентите, конкуренцията е жестока, а изборът – все по-голям. Едно нещо обединява обаче всички тези милиарди потребители - желанието да защитят своя смартфон. Някои искат просто здрав калъф, други – с екстравагантен дизайн, трети държат на маркови модели, за да демонстрират социален статус. Проблемът е, че често дизайнът е за сметка на качеството и използваните материали, които не осигуряват добра защита.
Ултимативното решения – калъфи за смартфони, прецизно изработени от истинско дърво с внимание към всеки малък детайл. Накратко – изключително елегантни, стилни и качествени калъфи, чиято цена е в пъти по-ниска от моделите на големите модни марки например. 

Създадената през 2016 година компания „Габри Дизайн“ е ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ на изработени от истинско дърво калъфи за мобилни телефони и устройства, лаптопи и други. Продуктите на фирмата са УНИКАЛНИ за българския пазар поради няколко причини:
- изработват се САМО от висококачествена дървесина (бук, дъб и ясен);
- всеки модел е различен заради структурата и текстурата на дървения материал, вие ще притежавате калъф, какъвто няма никой друг никъде по света;
- покритието с лак ги защитава от надраскване и нараняване;
- осигуряват солидна защита на мобилните устройства в случай на изпускане;
- могат да бъдат персонализирани с гравиране/надписване с лазер;
- променят цвета си с течение на времето, което ги прави наистина уникални. 

„Габри Дизайн“ е създадена с желание да предложи на пазара красиви, функционални и уникални продукти за хора с вкус и собствен стил. Благодарим Ви, ако харесате и закупите нашите продукти, тъй като по този начин помагате на малък бизнес като нашия да съществува и да се развива!